м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Компанія Вавілон.укр поряд з численними послугами здійснює установку вікон класичного типу з алюмінію. Під поняттям класики сьогодні мається на увазі можливість відкидання і провітрювання. На перший погляд, такі вікна не відрізняються від вже звичних для більшості з нас вікон з металопластику, або дерева. Однак такий матеріал, як алюміній, має цілий ряд істотних переваг, які при невеликому обсягу у вартості виводять алюмінієві вікна на пріоритетні позиції. Якщо говорити про декоративні сторони, то тут практично відсутні будь-які обмеження щодо розміру, кольору, або форми. З точки зору технічних показників алюмінієвий профіль відрізняється такими параметрами, як:


Ідеї для зимових садів:

алюмінієві вікна

  • Максимальна зносостійкість.
  • Повна стійкість до корозії, займання, а також інших зовнішніх впливів і механічних пошкоджень.
  • Екологічна безпека.

На сьогоднішній день в будівельно-ремонтній справі розрізняють два типи алюмінієвих профілів, «холодні» і «теплі». «Холодні» алюмінієві вікна встановлюються в не опалювальних приміщеннях, або ж всередині опалювальних приміщень, де вже є ще одне скління зовні. У «теплих» вікнах з алюмінію застосовується додатковий шар утеплювача, який отримав таку назву, як «терморозрив» або «термовставка». Він захищає систему від промерзання. Висока якість алюмінієвих вікон повністю виправдовують витрати.

Крім того, досвідчені та висококваліфіковані фахівці компанії Вавілон зроблять все можливе, щоб ваші витрати були зведені до мінімуму при максимальному задоволенні співпрацею.

Для цього ми пропонуємо такі вигідні умови роботи, як:

  • Індивідуальний підхід до кожного замовлення.
  • Гнучка система знижок.
  • Оптимальні терміни виконання замовлень.
  • Якість монтажу, гарантія та сервісне обслуговування.
Закрити
Поділитися: