м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Будівля Берлінського Рейхстагу є не просто приміщенням, в якому засідає парламент Німеччини, але також одним з найвидатніших архітектурною спорудою планети. Його історія почалася ще в 1984 році, і за цей тривалий історичний період об'єкт був кілька разів реконструйований.

Особливою гордістю Рейхстагу є його скляний купол, відновлений в 1993 році німецьким архітектором Норманом Фостером. Саме завдяки цьому архітектурному диву на сьогоднішній день Берлінський Рейхстаг є найбільш відвідуваним туристами будинком парламенту в світі. Розглянемо, що являє собою знаменитий купол, а також, якими своїми особливостями він привертає увагу туристів з усього світу.

купол скляний
купол зі скла
купол вид зсередини
скляна конструкція
скляні куполи

Реалізація проекту з реконструкції купола Берлінського Рейхстагу була завершена в 1993 році. На той момент це спорудження зробило справжню революцію в архітектурному світі, так як воно стало одним з перших і найбільшим скляним об'єктом, при будівництві якого були використані спеціальні енергоємні скла. Завдяки такому рішенню дизайнерів, засідання німецького парламенту проводяться прямо під цим куполом. Причому ефективна система провітрювання, поряд з бездоганним якісним освітленням, створюють оптимальну обстановку для їх проведення. Крім того, значні розміри і вдале розташування купола сприяють тому, що з його вершини можна спостерігати панораму столиці Німеччини в будь-якому напрямку.

Закрити
Поділитися: