м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Відома своїми оригінальними дизайнерськими проектами архітекторська компанія Patkau Architects представила громадськості свою нову роботу. Заміський будинок у Канаді, розташований на схилі пагорба з видом на долину Вістлер в Британській Колумбії, став унікальним витвором архітектурного мистецтва, об'єднавши в собі неймовірні геометричні форми і кращі технології в галузі будівництва.

Основною метою цієї споруди було максимальне забезпечення того, щоб сніг, що є в цій місцевості досить частим явищем, мінімально затримувався на даху і карнизах будівлі, сповзаючи вниз до його основи і далі по схилу пагорба. Використання найточніших цифрових розрахунків при створенні проекту, а також спеціальних сплавів, що володіють сніговідталкуваючим ефектом, дозволило дизайнерам повною мірою реалізувати поставлену мету. При цьому їх неймовірна за своєю конструкцією споруда стала повним спростуванням правильності встановлених обмежень по висоті, пропорціям та іншим параметрам.


Котедж Patkau Architects

скління котеджів
скляний фасад
Огородження зі скла
панорамні вікна
фасадне скління
Скління в інтер'єрі
поворотні вікна

Усередині будівля складається з трьох рівнів, які можна порівняти з класичними поверхами. Основний рівень являє собою просторе приміщення, що об'єднує в собі кухню, вітальню і їдальню в яких розташовано богато мебелі зі скла. Якщо піднятися по сходах на верхній рівень, тут ви знайдете затишну спальну кімнату господарів і кабінет. Спустившись на рівень нижче від основного, можна виявити спальну для гостей і невелике підсобне приміщення, в якому приїжджають на курорт лижники залишають свою екіпіровку.

На кожному з рівнів розташовані масштабні панорамні вікна з чудовим видом на долину Вістлер. Для забезпечення максимального захисту будівлі від сильних вітрів, які часто спостерігаються в цій місцевості, дизайнери використовували спеціальне безпечне скло, виготовлене за новітніми технологіями. Для міцності підстави застосовані бетонні плити, а верхні стіни виконані з композитних сталевих плит. В якості обробки фасаду використана кедрова дошка, що володіє найкращими фізико-технічними властивостями, що дозволяють створити сприятливу обстановку в приміщенні протягом усього року.

Котедж в Британській Колумбії почав свою роботу порівняно недавно. Проте вже сьогодні номера в ньому бронюються на значний термін вперед. Цілком можливо, що монтаж подібних споруд в найближчому майбутньому стане можливим і в Україні, де ви завжди зможете замовити такі проекти в компанії Вавілон.укр.

Закрити
Поділитися: