м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція
скління балкона

Кожному з нас, звичайно ж, хочеться, щоб квартира або будинок, в якому ми проживаємо, володіли максимальним комфортом і забезпечували всі можливі і доступні зручності. Балкон і лоджія не є в даному випадку винятками. Можливість скління цих невід'ємних елементів нашого житла відкриває цілий ряд перспектив для досягнення такої мети. Розглянемо, як здійснюється процедура легкого скління на основі алюмінієвого профілю, і якими перевагами вона володіє.

Процес скління

Процедура скління починається зі створення опори з дерева або метала для кріплення рами і установки підвіконня. Далі відбувається збір елементів конструкції. Можливості алюмінієвого профілю дозволяють використовувати при монтажі поєднання розсувних, поворотно-відкидних і глухих стулок. Зібрану раму встановлюють на дерев'яну опору і закріплюють саморізами. З боків вона кріпиться також до стін будівлі. Далі відбувається установка сталевих відливів. Властивості цього матеріалу забезпечують максимальний захист від температурних перепадів і несприятливих погодних умов. Заключним етапом робіт є установка вже готових стулок в пази, а також перевірка і коректування їх роботи по необхідності.

Вся процедура такого скління займає мінімальну кількість часу. Тим більше, коли робота проводиться досвідченими висококваліфікованими майстрами.

Переваги послуги

Перелічимо основні переваги, які приносить скління балкона взагалі, і, зокрема, скління за допомогою алюмінієвого профілю. Основні вигоди, які отримує кожен, хто приймає рішення скористатися такою послугою, наступні:

  • Оптимальний захист балкона від міського пилу і опадів.
  • Легкість алюмінієвих конструкцій, що дозволяє встановлювати їх на будь-які лоджії і балкони, незалежно від їх стану.
  • Максимальна надійність і довговічність у порівнянні з аналогічними конструкціями із пластику, або дерева.
  • Жорсткість алюмінієвої конструкції і максимальний опір атмосферного впливу, забезпечені надійними властивостями алюмінієвого профілю і його високоякісного емалевого покриття.
  • Надійний захист підстави балкона, гарантована сталевими відливами. Вони не тільки здійснюють спрямоване відведення атмосферних опадів, але також надають естетичний вигляд всієї конструкції, приховуючи стики, заповнені монтажною піною, а також можливі нерівності з'єднання підстави балкона і алюмінієвої конструкції.
  • Розсувна система відкривання, а також мінімальна ширина алюмінієвого профілю забезпечує економію простору на балконі, або лоджії, і їх якісне освітлення сонячними променями.
  • Можливість легко знімати стулки і повертати їх на місце дозволяє легко здійснювати догляд за алюмінієвої конструкцією, а також проводити її модернізацію, або заміну стулок.

Таким чином, легке скління вашого балкона, або лоджії, за допомогою алюмінієвого профілю стануть оптимальним рішенням для забезпечення комфорту, затишку і безпеки приміщення.

Закрити
Поділитися: