м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція
Теплі вікна

Одним з небагатьох недоліків звичайного силікатного скла є низька теплоізоляція. Найчастіше цей фактор створює значні незручності для комфортного і затишного перебування в тому чи іншому приміщенні. Крім того, в результаті такого ефекту збільшуються витрати на опалення приміщення.

Компанія Вавилон пропонує оптимальне рішення такої проблеми. Скло з електропідігрівом дозволить не тільки позбутися від зайвих витрат, але і створити ідеальний мікроклімат в приміщенні, уникаючи тепловтрат і скупчення конденсату.

Що являє собою скло з електропідігрівом?

Багато користувачів, які вперше чують про існування такої послуги, як установка скла з електропідігрівом, вважають, що їм пропонується небезпечний матеріал, до якого не можна навіть доторкнутися. Це абсолютно не так. Скло з електропідігрівом за своїм зовнішнім виглядом нічим не відрізняється від звичайного скла. В якості електропровідниками тут використовується невидиме неозброєним оком тонке напилення з оксидів металів. Всі дроти, які з'єднують поверхню скла з джерелом електроенергії, вмонтовані в раму. Управління здійснюється за допомогою звичайного вимикача, або терморегулятора, який встановлюється на стіні. Таким чином, скло з електропідігрівом є повністю безпечним.

Найбільш широко склоблоки даного типу застосовуються для скління дахів, оскільки підігрів дає можливість знизити кут нахилу до мінімуму. В окремих випадках можна досягти 3⁰, це мінімально можливий ухил для забезпечення відводу води.

Крім того, існує цілий ряд інших переваг, якими володіє таке скло. Серед них можна відзначити наступні:

  • Можливість збільшення повноцінної житлової площі приміщення при склінні балконів.
  • Забезпечення захисту при пошкодженні скла. У зв'язку з порушенням цілісності проводки відбувається автоматичне відключення всієї системи, що дозволяє уникнути замикань.
  • Спрямований нагрів. Скло з підігрівом здійснює свої функції тільки в одному напрямку. Тому, ви можете не турбується про зайві витрати на обігрів вулиці.

Крім використання для скління квартир і будинків, скло з електропідігрівом активно застосовуються в суцільноскляних конструкціях. Причому це можливо і в системах розсувного, відкриваючого типу без порушення обігріваючих функцій. Таким чином, якщо вам необхідний комфорт в житловому приміщенні, офісі, кафе, зимовому саду, альтанці, і будь-яких інших об'єктах, скло з електропідігрівом стане оптимальним для цього вибором.

Закрити
Поділитися: