м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Бельгійська архітекторська студія AABE в кінці травня 2015 завершила роботу з реалізації унікального проекту. Мова йде повністю прозорому котеджі, спорудженому на мальовничому узбережжі Балеарского моря в Іспанії.

На перший погляд, може здатися, що проживання в такому будинку потребує тривалого звикання, пов'язаного з повною відсутністю конфіденційності. Однак насправді, використання можливостей скління дозволило досягти максимального ефекту, при якому конструкція зі спеціальних дзеркальних і енергозберігаючих стекол створює захист від зовнішнього огляду. При цьому господарі котеджу має право самостійно приймати рішення, коли саме буде потрібно такий захист.

скляний коттедж
лоджія
скління басейну
Сходи алюмінієві
Огрожі склянні
Двері з алюмінію
Розсувки

Всі фасадні елементи будівлі, а також його внутрішні стіни і перегородки виконані з надміцного прозорого скла, яке дозволяє з будь-якої кімнати милуватися чудовим морським пейзажем. Більше того, навіть перебуваючи за межами будівлі, з протилежного боку від узбережжя, можна легко розглядати чудові простори Балеарского моря, так як стіни котеджу не є в даному випадку перешкодою.

Ще одним оригінальним рішенням архітекторів AABE стало розміщення прозорого скляного басейну прямо на даху котеджу. Таким чином, вирішується не тільки естетичний питання, виражений в загальній концепції єднання будівлі з природою. Також прозорість басейну має свою практичну сторону. Батьки зможуть спокійно займатися своїми справами в будинку, поки їхні малюки граються в басейні. Діти постійно будуть знаходиться на увазі, що дозволить їх татам і мамам не проявляти занепокоєння. При цьому зручна система скляних сходів і коридорів дозволяє в лічені секунди потрапити на дах з найдальшої кімнати.

Компанія Вавілон.укр прагне до освоєння найпрогресивніших технологічних рішень в області скління. Наші фахівці намагаються не відставати від провідних світових дизайнерських студій, і ви завжди можете замовити у нас оригінальний і неповторний проект.

Закрити
Поділитися: