м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Китайці давно дивують нас архітектурними спорудами в стилі «самий-самий». На цей раз Піднебесна прославиться будівництвом найдовшого і найвищого скляного моста у всьому світі.

Здається, що конструкція неймовірно повітряна і тендітна. Проте обіцяють, що вона запросто витримає мінімум 800 пішоходів одночасно. Тепер можна буде помилуватися чудовим пейзажем каньйону Чжанцзяцзе з значної висоти - 370 метрів.

Міст зі скла
Будівництво скляного моста
панорамний міст
скляний міст
Вироби зі скла
застосування скла

Автором проекту стали не самі китайці, потрудилася архітектурна фірма «Haim Dotan» (Ізраїль). Передбачається, що міст зі скляною основою буде виглядати дуже вражаюче, як невидима дорога, що йде прямо в небеса.

Довжина мосту над прірвою Гранд-каньйону в Чжанцзяцзе (Zhangjiajie Grand Canyon) складе 370 метрів, ширина - 6 метрів. Прозору скляну поверхню підвісять на найміцніших сталевих тросах і люди зможуть милуватися видом у себе під ногами.

Якщо комусь здасться, що захоплюючого видовища все ще недостатньо і захочеться більшого екстриму, можна буде відвідати майданчик для фанатів банджі-джампінгу з гумовим канатом, яку розмістять посеред мосту. До речі, вона теж буде найвищою в світі, оскільки поб'є попередній рекорд, 233-метрову майданчик у Гонконзі.

Будівництво мосту вже йде повним ходом, в липні цього року всі роботи планують завершити. У жовтні має відбутися офіційне відкриття. Звичайно, любителі гострих відчуттів з нетерпінням очікують можливості прогулятися по незвичайній пам'ятки. Цілком імовірно, що незабаром не менше приголомшлива конструкція з'явиться і в нашій країні, адже те, що раніше здавалося неймовірним, сьогодні стає реальністю.

Закрити
Поділитися: