м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Однією з поширених проблем, з якою найчастіше стикаються дизайнери в процесі проектування будівельних об'єктів, є обмеженість можливостей існуючих технологій і матеріалів. Йдеться про надання округлих і непропорційних форм, освітленості та інших параметрах, які не завжди виходить повною мірою реалізувати з даної причини. Однак в останні роки технічний прогрес значно змінив ситуацію в кращу сторону.

Причиною такого поліпшення стало масове поширення різних алюмінієвих систем, що мають набагато ширші можливості, ніж більшість інших матеріалів. Що являють собою такі конструкції, в чому полягають їх переваги і як забезпечити свій об'єкт надійністю подібної системи - спробуємо знайти відповіді на всі ці питання.

Види і застосування алюмінієвих систем


алюмінієві системи
дах з алюмінію
дизайн будинку
фігурна будівля
багатоповерхова конструкція
скляний будинок
панорамні вікна

На сьогоднішній день алюмінієві системи є одним з основних видів будівельних конструкцій, які практично не обмежують політ дизайнерської фантазії. Цьому сприяє цілий комплекс властивостей, що мають високу важливість для спорудження різних об'єктів. Міцність, стійкість до зношування, легкість, гнучкість і можливість фарбування в різні кольори - це далеко не повний список тих параметрів, які дозволяють реалізувати самі несподівані архітекторські ідеї.

Єдиним недоліком алюмінію є висока теплопровідність. Однак для усунення цієї проблеми були створені так звані "теплі" алюмінієві конструкції. У них використовуються поліамідні вставки, що розділяють два і більше екструдованих алюмінієвих профілю. Ці "термомости" перешкоджають витоку тепла там, де це необхідно. Таким чином, прийнято класифікувати алюмінієві системи на теплі і холодні.

Застосування систем, в яких присутній алюміній, практично не має меж. Розробляючи проект, дизайнер може використовувати такі варіанти цих конструкцій, як:

  • Алюмінієві вікна, які на відміну від вікон з інших матеріалів практично не мають обмежень у своїх розмірах.
  • Вхідні системи з алюмінію. Висока міцність матеріалу дозволяє використовувати його для установки дверей міжкімнатного і зовнішнього типу. При цьому стійкість до зношування сприяє тому, що саме такі двері є найприйнятнішими для установки на об'єктах з високим рівнем прохідності.
  • Безрамне скління, що використовується для обладнання балконів і лоджій, монтажу панорамних вікон, а також споруди терас. Цей тип систем знаходить широкий попит при будівництві готелів і котеджів.
  • Фасади вентильованого, світлопрозорого і спайдерного типу. Без таких конструкцій сьогодні рідко обходиться спорудження будівель офісного типу, виставкових павільйонів і торгових об'єктів.

Перераховані переваги алюмінієвих систем однаково активно застосовуються як в комерційному, так і в цивільному будівництві. Важливим аспектом при замовленні таких об'єктів є вибір гідної проектно-будівельної компанії.

Де замовити алюмінієві системи

Компанія Вавилон вже не перший рік спеціалізується саме на алюмінієвих системах в Києві та області. Звернувшись до нас, можна з упевненістю розраховувати на бездоганну якість роботи, доступні розцінки, оптимальні терміни та індивідуальний підхід до розробки проекту.

Закрити
Поділитися: