м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Вже кілька років в бельгійському місті Антверпені можна спостерігати унікальне архітектурне спорудження. Мова йде про найбільші у світі поворотних скляних дверях, встановлених під час реконструкції одного зі старих житлових будинків.

Проект LALO, реалізований відомими архітекторами Пітером Пірлінгсом і Сільвією Мертенс, які представляють місцеву дизайн-студію Sculp IT, дозволив розробникам не тільки створити неперевершений за своєю красою фасад будівлі, але також значно знизив витрати власників будинку на оплату електроенергії. Прозорі двері розміром 3х6 метра забезпечують максимальне попадання денного світла відразу на три поверхи. При цьому вага кожної стулки становить 2 тонни, хоча завдяки високотехнологічної системі Jansen VISS, відкривання і закривання дверей проводиться легким рухом руки.

Двері склянні
Двері алюмінієві
Величезні двері
Двері автоматичні
Двері полегшені
Двери з алюмінію
Скляні двері

Ще одне скло такого ж розміру розташоване горизонтально над дверима і виконує функції глухого вікна. Таким чином, приміщення на кожному з трьох поверхів отримують максимальну кількість сонячного світла. Більш того, високоефективна система провітрювання, поряд з акумулюючої функцією скла, дозволяє забезпечити сприятливий мікроклімат в приміщенні в будь-який час року. Цей фактор також сприяє економічності виробу, яка проявляється у зниженні витрат на кондиціонування та опалення. Що стосується художнього аспекту, то поворотні скляні двері LALO можуть бути охарактеризовані як сполучна ланка між класичним старовинним стилем старої будівлі і новітніми тенденціями модернізму або high-tech.

Найбільші в світі скляні двері поворотного типу стали черговим доказом того, наскільки широкі можливості сучасного скління. Компанія Вавілон.укр готова реалізувати для Вас найоригінальніші проекти, в яких буде використаний такий матеріал.

Закрити
Поділитися: