м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Глобальне збільшення розцінок на різні комунальні послуги стало причиною необхідності реорганізації роботи житлово-комунального господарства. Одним з напрямків таких змін є впровадження нових будівельних технологій, що дозволяють оптимізувати енергетичні витрати. У даному випадку мова йде, насамперед, про збереження тепла, кондиціонуванні приміщень і зниження витрати електроенергії на освітлення.

Економія при сучасному склінні

Справжнім проривом у сфері оптимізації систем скління став винахід нізкоеміссионного скла (Low-E). Використання цього матеріалу при виготовленні вікон, а також інших будівельних елементів зовнішнього та внутрішнього монтажу, дозволяє максимально скоротити втрати тепла. Крім того, вікна з використанням даного різновиду скла з полімерним покриттям, пропускають до приміщення максимальну кількість світла. Що ж стосується проблем з провітрюванням, то для їх вирішення стали використовуватися сучасні системи сезонного регулювання вікон. Вони одночасно виконують функції теплозбереження в холодний період і провітрювання протягом усього календарного року.

Для підтвердження ефективності низькоемісійних стекол наведемо результати досвідченого експерименту, який показав різницю в теплопровідності між декількома видами вікон. Так, при використанні звичайного одинарного скла цей показник склав 5,8 Вт/м²К, для однокамерного склопакета ця цифра зупинилася на позначці 2,8 Вт/м²К, а застосування Low-E скла дало лише 1,1 Вт/м²К. Це означає, що по своїй ефективності в теплозбереженні низькоемісійним скла прирівнюються до двокамерні склопакети. Однак якщо говорити про освітленість, то по даному параметру нова технологія значно виграє. Крім того, тут слід враховувати такий показник як навантаження на несучі конструкції, а також собівартість. Таким чином, скло Low-E має незаперечні переваги в усіх відношеннях, і компанія Вавілон.укр готова виконати таке скління на вашому будівельному об'єкті в Києві, гарантую бездоганну якість і надійність роботи.

Закрити
Поділитися: