м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція
пуленепробиваемое стекло

Ще кілька десятиліть тому розмови про куленепробивне скло стосувалися тільки спеціальної техніки або художніх фільмів про супер героїв. Сьогодні ж така технологія є широкодоступної і знаходить своє застосування в цивільному та комерційному будівництві. Її основна мета полягає в забезпеченні захисту приміщень від ударної дії і спрямованих руйнівних імпульсів. З цією метою виробники застосовують складну конструкцію, що складається з двох, трьох і більше тонких листів скла, які з'єднуються між собою за допомогою прозорої полімерної плівки.

Кулестійке скло являє собою своєрідний "багатошаровий пиріг". Ключову роль у ньому відіграє саме полімерний шар (або шари), який одночасно виконує сполучну функцію для листів скла, а також підвищує міцність всього виробу в цілому. Ця плівка виступає в ролі своєрідного пом'якшувача, який приймає на себе основне навантаження від удару. Таким чином, полімерний шар запобігає руйнуванню скляного листа, не наражаючись при цьому деформації, за рахунок своєї пластичності.

Крім своєї основної функції кулетривке скло відрізняється цілим рядом інших важливих параметрів, що забезпечують комфорт і надійність приміщення. Тут не можна не відзначити максимальну ступінь прозорості, що дозволяє значно скоротити витрати на штучне освітлення приміщень. За даним показником цей матеріал нічим не поступається звичайному склу. Крім того, слід відзначити високий рівень теплозбереження, що дозволяє цілий рік підтримувати сприятливий комфортний мікроклімат всередині об'єкта.

Сукупність перерахованих властивостей сприяє самому широкому колу застосування матеріалу. Сьогодні ви маєте можливість замовити в компанії Вавілон.укр конструкції з використанням кулестійкого скла для установки на об'єктах цивільного житла, в офісних будівлях, відділеннях банків, супермаркетах, а також на інших об'єктах, що мають відношення до великого скупчення людей, або вимагають підвищеного рівня захисту. При цьому виробничі можливості дозволяють виготовити скло з різними додатковими функціями, включаючи тонування, а також нанесення покриттів з дзеркальним ефектом. Крім того, в залежності від ступеня важливості об'єкта можна вибрати один з трьох класів безпеки скла. Так, якщо ви плануєте захистити магазин, ресторан або офісне приміщення, досить буде встановити скло класу А1 або А2. У випадках підвищеної небезпеки (збройовий магазин, ювелірний салон, банк, музей) рекомендується застосування стекол класу А3. У будь-якому випадку завжди є можливість проконсультуватися з досвідченим експертом.

Закрити
Поділитися: