м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Заміський будинок паризького архітектора Паскаля Грассо являє собою унікальне поєднання бетонних блоків правильної геометричної форми і хаотичного пейзажу навколишнього дикої природи. Виступаючи з схилу пагорба, будівля ніби є невід'ємною частиною загального ландшафту, прикрашаючи і без того чудовий ділянку землі, розташований уздовж узбережжя на півдні Франції.

Особливістю споруди є геометричне невідповідність розміщених блоків, що складаються з високоякісного бетону і прекрасного за своїм дизайнерським виконання панорамного скління. Кожен з блоків розташований на різних рівнях, як по висоті, так і по довжині виступу. Таким чином, архітекторові вдалося підкреслити загальний пейзажний малюнок, створений неперевершеною художницею природою. Крім того, в загальній конструкції повністю відсутні збіги між рівнями перекриттів і проміжками між стін.


Maison Le Cap

панорамне скління
розсувні системи
скління котеджів
Архітектурний проект зі скла
панорамні вікна
Котедж
інтер'єр котеджу
Сходи зі скла
алюмінієві системи

Заміський будинок Паскаля Грассо складається з чотирьох великих блоків, що розрізняються між собою за розмірами і розташуванням в площині по відношенню один до одного. Таке Архітекторське рішення дозволяє створити специфічні види на узбережжі океану з кожного блоку. Дана ідея була реалізована за допомогою вмілого професійного панорамного скління. Завдяки йому, вид з кожного блоку в корені міняє загальну картину пейзажу. Переходячи з одного блоку в інший, ви як би опиняєтеся всередині неймовірного за своїми розмірами калейдоскопа. Кожен раз вам відкривається нове бачення простору, яке неначе переміщається разом з вами.

Для інтер'єру архітектор вважав за краще естетику мінімалізму. Всі приміщення відрізняються простором і свободою, підкреслюючи загальну ідею єднання з навколишньою природою. У кожному з блоків використано скло, що відображає, яке не тільки створює картину злиття будівлі та пейзажу, але також захищає приміщення від сильного перегрівання в спекотні дні. Такий твір архітектурної думки могло бути створене лише завдяки новим можливостям сучасного скління, використанню міцних алюмінієвих конструкцій, а також вільному польоту фантазії художника. Кожна найдрібніша деталь при глибокому розгляді відіграє важливу роль у створенні всього твору, реалізуючи певну ідею дизайнера.

Створення подібних шедеврів поступово переходить у звичний процес, чому сприяє впровадження новітніх технологій. Компанія Вавілон.укр практикує створення подібних проектів, і ми з радістю виконаємо для вас замовлення по дизайнерському скління об'єктів.

Закрити
Поділитися: