м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Одним з найбільш вдалих досягнень останніх років у галузі будівництва стало скління" >безрамне скління. Ця система, в якій використовується надміцне скло і алюмінієвий профіль, знаходить достатньо широке застосування, як в приватному цивільному будівництві, так і при реалізації різних комерційних проектів. Особливо варто підкреслити, що, якщо ще кілька років тому монтаж систем з використанням безрамного скління вважався порівняно дорогим задоволенням, то сьогодні, завдяки застосуванню нових технологій, такі конструкції стали доступними практично всім бажаючим.

Переваги безрамного скління

Чим же привабливо безрамне скління, і які вигоди відкриваються перед кожним, хто приймає рішення випробувати цю технологію? Наведемо основні вигідні умови і можливості її використання при обладнанні балконів, лоджій, альтанок, мансард та літньо-зимових майданчиків, що використовуються для самих різних цілей:


величезні вікна
дах зі скла
вітринні вікна
скляні огорожі
сходи зі скла
скляні душові кабіни

  • Максимальна світлопропускна здатність. Завдяки цій властивості, безрамне скління не тільки створює комфортну обстановку в приміщенні, але також дозволяє значно скоротити витрати на оплату електроенергії.
  • Неперевершені можливості для розгулу фантазії дизайнерів. Дана технологія дозволяє створювати самі незвичайні форми, в тому числі, напівкруглі. Крім того, така властивість безрамного скління дозволяє застосовувати його для створення французьких панорамних вікон.
  • Стулки відкриваються в одну сторону. При цьому отвір звільняється повністю, а зсунуте скло не займає місце, впритул прилягаючи до стіни. У цьому випадку можна говорити про максимальну економію простору.
  • Відкривання стулок виробляється всередину, що дозволяє легко здійснювати догляд за склом. Більше того, специфіка використовуваного в безрамному склінні дозволяє обходитися мийкою за допомогою звичайної води, без використання побутових хімічних засобів.
  • Скло має максимальну прозорість. У поєднанні з відсутністю видимих рам це робить таке скління практично непомітним зовні, а зсередини забезпечує чіткий неспотворений огляд.
  • Максимальна міцність скла, товщина якого становить 8 мм.
  • Використання прозорого полімеру в якості ущільнювача. Цей фактор забезпечує відразу кілька переваг. По-перше, безрамне скління має високий ступінь звуко- і теплоізоляції. По-друге, щілини між стулками практично непомітні, що надає підвищену естетичність конструкції.
  • Гарантія якісного провітрювання приміщення. Системи безрамного скління відповідають найвищим санітарним вимогам. Ці конструкції сприяють створенню ідеального мікроклімату в будь-який час року. Крім того, застосування такої технології дозволить забути про такі проблеми, як осідання конденсату і обмерзання.

Використання безрамного скління доставить максимум задоволення тим, хто зупинить на ньому свій вибір. важливо не забувати, що замовляти такі системи слід тільки в перевірених компаніях, що мають солідну репутацію і багатий досвід роботи.

Закрити
Поділитися: