м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Використання технології панорамного скління досить швидко увійшло в сучасне будівництво. Особливо такий спосіб споруди вікон актуальне при будівництві висотних будівель в мегаполісах і при зведенні заміських котеджів. Безумовно, основною перевагою панорамного скління, як у першому, так і в другому випадку, є практично ідеальний огляд з вікна. Він дозволяє охопити поглядом найширші простори, не зустрічаючи при цьому практично ніяких перешкод. Однак ця риса є далеко не єдиною перевагою даного способу скління. Тому пропонуємо розглянути більш детально, якими достоїнствами володіє цей вид будівництва вікон, а також, чи має він якісь недоліки, і чи можуть вони бути усунені.

Плюси панорамного скління

Чи не буде складно здогадатися, що переваги панорамного скління значно переважають над недоліками цієї технології. Саме тому даний спосіб будівництва вікон, що припускає розташування скла від підлоги до стелі, користується неймовірною популярністю, як в комерційному, так і в цивільному будівництві. Перелічимо основні переваги такого виду скління, нагадавши, що основне з них вже було зазначено раніше:


панорамні вікна
купити панорамні вікна
ідеї панорамного скління
панорамне скління
панорамное вікно
скління на дачі
панорамне скління дачі
скління
панорамні вікна в офісах
панорамне вікно у будинку

  • Широкі дизайнерські можливості. Панорамні вікна відкривають практично безмежні можливості перед дизайнерами і проектувальниками. На сьогоднішній день існує безліч реалізованих проектів з використанням такої технології, які стали справжніми шедеврами архітектурного мистецтва.
  • Максимальна економія електроенергії, що витрачається на освітлення приміщень. Більш того, в сучасному склінні застосовуються спеціальні теплоізолюючі скла, що сприяють скороченню витрат на опалення.
  • Повна звукоізоляція, якій будівельникам також вдається досягати за рахунок застосування спеціальних мультифункціональних стекол.
  • Значне зниження навантаження на несучі конструкції завдяки порівняно невеликій питомій вазі конструкції.

Недоліки панорамного скління і способи їх усунення

Якщо говорити про недоліки панорамного скління, то на сьогоднішній день для кожного з них вже знайдені способи усунення. Так, наприклад, для забезпечення системи вентиляції застосовуються спеціальні автоматичні пристрої, керовані за допомогою пульта. Боротьба з вигорянням предметів, що знаходяться всередині приміщення, ведеться за допомогою спеціального тонування, а також нанесення різних плівок або малюнків. Ще одним важливим недоліком до недавнього часу була порівняно висока вартість такого скління. Однак удосконалення технології дозволило значно знизити витрати на її застосування.

Таким чином, можна зробити висновок про те, що технологія панорамного скління має повне право на своє існування. Компанія Вавілон.укр вже сьогодні готова запропонувати свої послуги з проведення таких робіт у Києві та області, пропонуючи оптимальні умови, і забезпечуючи максимально високу якість робіт.

Закрити
Поділитися: