м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

На початку березня 2015 дві іспанські будівельно-архітектурні компанії завершили роботу над унікальним проектом, який був замовлений відомою іспанською художницею. Унікальна споруда, частково вбудована в пагорб, об'єднала в собі житловий будинок, ательє для роботи, гостьове приміщення і гараж. Це замовлення було зроблено Ларою Ріос, яка за її виступу на прес-конференції для місцевих журналістів залишилася повністю задоволена роботою.

Робота над проектом і його реалізацією тривала протягом декількох років. Цим займалися компанії МІБ Аркітекс і SiO2 Арк, чиї споруди відомі далеко за межами Іспанії. В основі проекту закладено гармонійне поєднання чотирьох автономних приміщень з прекрасним ландшафтом в гірській частині країни. Будівля являє собою складну двоповерхову конструкцію, в якій сполучною ланкою для всіх приміщень виступають центральні сходи. Всі внутрішні оздоблювальні роботи виконані за допомогою гофрованих металевих панелей, а панорамні французькі вікна одночасно забезпечують максимальне попадання денного світла і неповторний огляд навколишнього гірського пейзажу.


Будинок-пагорб

Будинок Пагорб
оригінальний фасад
Дах зі скла
Сходи зі скла
інтер'єр будинку
Французькі вікна
Вікна - розсувні
двері алюмінієві
Меблі зі скла
розсувні двері

Ще однією особливістю будівлі є розташування розкішного саду безпосередньо на даху гостьового приміщення. Такий дизайнерський хід дозволив не тільки створити оригінальний зовнішній вигляд конструкції, але також забезпечити природне утепління приміщення, яке стало свого роду натуральною ковдрою, сплетена з коріння дерев і кущів. Монтаж будівлі був проведений за найсучаснішими технологіями, і цілком імовірно, що вже незабаром подібні проекти будуть реалізовані в багатьох інших заповідних куточках природи нашої планети. Всі передумови для такого будівництва є в Україні, і компанія Вавілон.укр готова розглянути подібні ідеї, приклавши для їх реалізації максимум зусиль, використовуючи творчий підхід і новітні будівельні технології.

Закрити
Поділитися: