м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Відмінною альтернативою звичним для нас дерев'яним міжкімнатних дверей останнім часом стали двері з алюмінію. Компанія Вавилон пропонує цілий комплекс послуг, пов'язаних з цим елементом інтер'єру. У нашому асортименті представлено цілий ряд типових моделей таких дверей. Крім того, при необхідності, ми виготовимо двері за індивідуальним проектом, проведемо їх установку, а також забезпечимо їх сервісне обслуговування. Все це буде виконано з високоякісного матеріалу, з використанням професійних систем.

За своїм конструктиву, пропоновані нами, двері можуть бути двох типів: з алюмінієвим каркасом і суцільноскляними.

Ми пропонуємо різне наповнення каркасних дверей, від ДСП будь-якого кольору до різноманітного скла. В якості додаткової послуги можливе нанесення кольорової плівки, або ударної гравіювання на скляну поверхню, що зробить її унікальною та оригінальною.

Переваги таких дверей, насамперед, полягають у таких властивостях, як:


Фурнітура для дверей
Двері алюмінієві
Двері в душову
Двері в басейн
Двері міжкімнатні

  • Максимальна міцність. Цей показник забезпечує надійність кріплення виробу в дверній коробці, практично не обмежену часом.
  • Повний захист від вологи і температурних коливань.
  • Екологічна безпека.
  • Використання спеціальної фурнітури, що забезпечує довгострокову та безперебійну експлуатацію дверей.
  • Порівняно низька вартість дверей і її установки.

Такі характеристики дозволяють використовувати двері цього класу не тільки в домашніх умовах. Вони мають підвищений попит при використанні в таких приміщеннях, як:

  • Кухні закладів громадського харчування.
  • Басейни і сауни.
  • Офіси та магазини з високим ступенем прохідності.

Ще однією важливою перевагою таких дверей є порівняльна простота ремонту, демонтажу та сервісного обслуговування. Всі ці вигоди доповнюються широкими декоративними можливостями, які відкриває великі перспективи перед дизайнерами. Фахівці нашої компанії, що мають значний досвід у проектуванні та встановлення міжкімнатних дверей, готові надати вам максимальну підтримку у виборі типу дверей, що забезпечує надійність, красу і економію ваших коштів.

Закрити
Поділитися: