м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Використання такого пристрою, як автоматичний доводчик двері, вже давно стало повсюдним для будь-яких приміщень, які передбачають високий, або середній потік людей, що проходять. Установка доводчика забезпечує цілий ряд вигідних умов, серед яких найбільш вагомими є такі, як:

  • Забезпечення збереження дверного полотна за рахунок уникнення сильних ударів при закриванні.
  • Збереження дверної фурнітури, яка піддається сильному зносу при різких відкриттях двері.
  • Можливість контролювати потік людей, встановлюючи певну швидкість закриття дверей в налаштуваннях доводчика.
  • Забезпечення безпеки приміщення в деяких моделях доводчиків.

Компанія Вавілон.укр пропонує продаж, встановлення та сервісне обслуговування доводчиків різних типів. Наші фахівці завжди допоможуть вам вибрати найбільш підходящу модель цього пристрою в залежності від особливостей об'єкта установки. Ми пропонуємо такі моделі доводчиків, як:

  • Врізні, до яких відносяться доводчики для дверей верхнього розташування, а також приховані підлогові моделі цих пристроїв.
  • Дискретні, або, як їх ще називають безричажні доводчики.
  • Фальцеві доводчики.
  • Самодоводячі петлі.

Кожне з цих пристроїв має свою область застосування і особливості установки, а також вимагають специфічного сервісного обслуговування. Все це ми готові забезпечити на найвищому рівні якості та надійності.

Крім того, ми можемо запропонувати вам установку ультрасучасних електромеханічних доводчиків, які активно застосовуються при розсувних системах дверей. Такі пристрої мають цілий ряд додаткових функцій, серед яких блокування дверей, здійснювана за допомогою пульта дистанційного керування, а також можливість програмування часу закриття. Найчастіше ці пристрої застосовуються для відкривання стулок, до яких немає безпосереднього доступу людини, наприклад при розташуванні на великій висоті.

Всі наші послуги надаються за мінімальними розцінками і в найкоротші терміни. При цьому роботи проводяться на максимальному рівні якості, а сервісне обслуговування ми надаємо без спеціальних нагадувань, розуміючи значимість кожного свого клієнта і забезпечення його комфорту.

Закрити
Поділитися: