м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

У наші дні технології в галузі архітектури та будівництва досягли неймовірно високих показників. Ще не так давно про такий елемент інтер'єру, як, наприклад, скляна підлога, мова могла заходити тільки у виняткових випадках. Сьогодні ж така технологія доступна не тільки при реалізації ексклюзивних дорогих проектів, але також при звичайному цивільному чи комерційному будівництві. Скляні конструкції і елементи все більше користуються попитом, чому сприяє оптимальне поєднання в них високої естетичності, надійності, практичності і порівняно невисокій вартості. Розглянемо, чим привабливі будівельні споруди зі скла для самого широкого кола клієнтів.


скло в интер'єрі
балкони зі скла
душова кабіна зі скла
скляні сходи
поручень зі скла
сходи зі скла
скляні сходинки

Сучасний скляний фасад

Сьогодні в будівельних роботах використовується не то звичайне крихке скло, яке застосовується в різних побутових цілях. Матеріал, застосовуваний в сучасних будівельних технологіях, володіє цілим рядом важливих властивостей, які забезпечують надійність і довговічність споруд. Саме завдяки таким параметрам з'явилися скляні сходи, фасади" >світлопрозорі фасади та інші споруди, що піддаються підвищеним статичним і динамічним навантаженням. До цих властивостей відносяться наступні:

  • Висока міцність, що досягається спеціальною технологією виготовлення матеріалу.
  • Стійкість до температурних перепадів і зовнішніх несприятливих кліматичних умов (особливо ця властивість важлива для таких зовнішніх конструкцій, як, наприклад, фасад зі скла).
  • Тепло- і звукоізоляція, що дозволяють створювати в приміщеннях сприятливу атмосферу.

матеріал зі скла
сходи
душова зі скла
ліфт зі скла
скляні сходи
сходи зі скла
скляний стіл

Не менш важливими є практичні показники скла, використовуваного в будівництві. По-перше, всі зовнішні елементи, виготовлені з цього матеріалу, дозволяють забезпечити максимальне проникнення природного сонячного світла в приміщення. Цей фактор не тільки сприяє здоровій обстановці, але також дозволяє скоротити витрати на оплату електроенергії. По-друге, надання склу певних форм при грамотному розміщенні дозволяє створити ілюзію збільшення обсягів приміщення.

Однак найважливішим фактором, що приваблює в скляних огорожах, меблів, сходах та інших конструкціях, є все ж декоративний момент. Скло дозволяє створювати оригінальні форми виробів, включаючи опуклі і увігнуті. Крім того, застосування додаткових технологій дозволяє нанести на поверхню різні зображення або написи. За допомогою спеціальної плівки склу можна надати будь-якого забарвлення, а при необхідності, поверхню можна зробити шорсткою або матовою.

У висновку слід додати, що перераховані можливості використання скла при оформленні інтер'єру чи екстер'єру сьогодні доступні практично всім, хто має середній дохід. Вартість таких виробів уже давно не є високою. При цьому якість виготовлення і установки, при замовленні послуг в надійній компанії, будуть відповідати найвищим вимогам.

Закрити
Поділитися: