м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція
Готель зі скла

Сучасні технології скління здатні творити чудеса. У цьому нескладно переконатися, поглянувши на самі незвичайні готелі світу. Приміром, відвідавши дивовижний Treehotel, розташований на півночі Швеції, у сніговій Лапландії (близько 100 км від Лулео, поблизу села Харадс). Саме туди мандрівники з різних країн відправляються за новими враженнями.

сонячна енергія

Сонце - найближча до нас зірка. Саме завдяки його променям ми можемо днем бачити навколишні предмети без стороннього освітлення. Саме сонце дає нам тепло. Люди давно навчилися отримувати електроенергію від сонячних батарей. А теплову енергію, мабуть, багато хто з нас використовували в літньому душі.

котедж зі скла

Навесні 2015 велика архітектурна студія Cadaval & Sola-Morales з Барселони завершила роботу над проектом і спорудженням унікального котеджу на березі Середземного моря. "Будинок-соняшник", побудований в невеликому містечку Джірона, розташувався безпосередньо на скелі, як би виступаючи з неї у вигляді окремих хаотично розміщених кубів. Кожен з них являє собою окрему кімнату. При цьому фасадні частини таких кубів виконані із спеціального надміцного скла, яке забезпечує максимальне надходження сонячного світла в приміщення.

скляний купол

Будівля Берлінського Рейхстагу є не просто приміщенням, в якому засідає парламент Німеччини, але також одним з найвидатніших архітектурною спорудою планети. Його історія почалася ще в 1984 році, і за цей тривалий історичний період об'єкт був кілька разів реконструйований.

скління басейну

Бельгійська архітекторська студія AABE в кінці травня 2015 завершила роботу з реалізації унікального проекту. Мова йде повністю прозорому котеджі, спорудженому на мальовничому узбережжі Балеарского моря в Іспанії.


Матеріали по темі:


Закрити
Поділитися: