м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Сучасні технології скління здатні творити чудеса. У цьому нескладно переконатися, поглянувши на самі незвичайні готелі світу. Приміром, відвідавши дивовижний Treehotel, розташований на півночі Швеції, у сніговій Лапландії (близько 100 км від Лулео, поблизу села Харадс). Саме туди мандрівники з різних країн відправляються за новими враженнями.

Чудо-номери з незвичайними вікнами


дзеркальний готель
підвішений готель
готель в лісі
готель зі скла

Напевно багато хто з нас у дитинстві просто обожнювали лазити по деревах. У шведському готелі Treehotel можна згадати про ці щасливі дні і опинитися в сьогоденні будиночку на дереві. Правда, кімната буде дуже комфортною, а інтер'єр стильним і сучасним, неодмінно з Інтернетом.

Оригінальна ідея належить ентузіастам-любителям, вони стверджують, що джерелом натхнення послужила риболовля в Росії і фільм «The Tree Lover» («Любителі дерев»). За роботу взялися в 2010 році. Потім підключилися професіонали - провідні шведські дизайнери та архітектори. Причому втілити креативну задумку в життя вдалося саме завдяки сучасним технологіям, включаючи якісне скління. Неможливо не помітити, що самі вікна теж досить оригінальні, від великих панорамних до крихітних, на зразок ілюмінаторів.

Еко-готель розташований на деревах у мальовничому сосновому лісі. З вікон кожного номера відкривається чудовий вид, все виконано тільки з екологічно чистих матеріалів, в основному дерево, скло, натуральні тканини.

Всього будиночків-номерів 10, кожен розрахований на 2-4 гостя, відрізняється унікальним дизайном, знаходиться на висоті від 4 до 6 метрів. Розташовані підвісні чудо-кімнати на відстані близько 50 метрів один від одного. Завдяки вдало підібраному варіанту скління, деякі кімнати виглядають як закріплений на дереві скляний куб, інші - як футуристична каюта інопланетної літаючої тарілки.

Наприклад, в номері The Cabin (Кабіна) вікна панорамні, в The Mirror cube (Дзеркальний куб) взагалі дивовижні скляні стіни, здається, що вони невидимі. Мешканцям НЛО доведеться дивитися на чудовий ліс через невеликі круглі віконця. Ще є Пташине гніздо, зовсім без вікон, а також Блакитний конус. Словом, назва кожного номера відповідає його екстер'єру.

Працює Treehotel цілий рік. Якщо взимку набридне кататися на снігоході, оленячої або собачої упряжці, а влітку набридне ловити рибу, насолоджуватися рафтингом або водними розвагами, можна просто посидіти біля великого вікна в затишному кріслі. Також є «підвішений» конференц-зал, розрахований на 12 персон, і відмінна сауна, теж на дереві. До речі, душа та умивальника у номерах немає. Основний корпус, точніше кажучи, стійка реєстрації, знаходиться в пансіоні Бритти, добиратися від самого готелю порядку 1,2 км. Там же гостям сервірують харчування - шведський стіл.

Комусь стриманий скандинавський інтер'єр може здатися занадто простим, але в таких минималистических номерах дихається легко, відпочинок однозначно не розчарує. Крім того, в ресторані здивують найвишуканішими стравами.

Очевидно, що креативу авторам унікального проекту не позичати, адже це місце і було створено, щоб дивувати і дарувати нові враження. Кількість номерів планують збільшити до 25. Можливо, в найближчому майбутньому гості побачать ще більш неймовірні кімнати на деревах з чудовими вікнами.


Матеріали по темі:


Закрити
Поділитися: