м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Навесні 2015 велика архітектурна студія Cadaval & Sola-Morales з Барселони завершила роботу над проектом і спорудженням унікального котеджу на березі Середземного моря. "Будинок-соняшник", побудований в невеликому містечку Джірона, розташувався безпосередньо на скелі, як би виступаючи з неї у вигляді окремих хаотично розміщених кубів. Кожен з них являє собою окрему кімнату. При цьому фасадні частини таких кубів виконані із спеціального надміцного скла, яке забезпечує максимальне надходження сонячного світла в приміщення.

Своєю назвою цей приватний котедж зобов'язаний незвичайному розташуванню кожного з кубів. Тільки на перший погляд, може здатися, що вони розміщені безладно, завдяки чому споруда ідеально зливається з непропорційними наскельними обрисами. Насправді ж, все кубічні блоки розміщені таким чином, що протягом світлового дня в котеджі обов'язково присутні сонячна і затінена частина. При цьому обсягу акумульованої за день сонячної енергії вистачає для нічного освітлення будинку.

котедж зі скла
скління котеджів
алюмінієві вікна
панорамні вікна
вікна розсувні
інтер'єр котеджів
інтер'єр зі скла
сходи зі скла
скляний купол
сходи скляні
огородження скляні
інтер'єр скляний
панорамний вид

Ще однією важливою функцією, яку виконує скління "будинку-соняшнику", полягає в чудовому огляді, що відкривається з кожного блоку. Як на першому ярусі, де розташована велика вітальня, так і на другому, що вміщає спальні кімнати, можна отримати максимальну насолоду, споглядаючи прекрасні морські пейзажі.

Як бачимо, можливості скління практично не мають кордонів, і компанія Вавілон.укр готова запропонувати вам найоригінальніші проекти з використанням таких технологій.

Закрити
Поділитися: