м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Розкішний місто Дубай, що представляє собою один з центрів сучасної світової архітектури, вже незабаром порадує своїх жителів і багатомільйонну армію гостей новим дивом дизайнерської фантазії. До 2017 року на водних просторах, розташованих біля узбережжя міста, планується завершення відразу 42 плавучих вілл.

Німецька архітекторська компанія Kleindienst Group вже кілька років працює над грандіозним проектом, який вже за три роки до його завершення отримав досить широке визнання серед найбагатших жителів міста. На поточний момент вже 35 з 42 плавучих вілл мають своїх господарів, виклали за кожне спорудження по 1,8 мільйона доларів. При цьому розпещених розкішшю мільйонерів, що проживають в Дубаї, досить складно назвати позбавленими смаку і нерозуміючими справжньої майстерності.


Плавучі будинки зі скла
скляний фасад
панорамне скління
алюмінієві вікна
Прекрасна підводний панорама
розсувні двері

Популярність проекту The Floating Seahorse (саме таку назву дали йому розробники) пояснюється одразу кількома причинами, кожна з яких є досить вагомим доказом на користь вибору "еліти" Еміратів. Насамперед, мова йде про комфорт, який створять споруди. Кожна плавуча вілла буде складатися з трьох блоків (поверхів). Перший з них, найбільший за площею, розташується на рівні морської гладі. Тут буде знаходиться вітальня, тераса з басейном і ще кілька приміщень. Верхня палуба дозволить вдосталь насолодитися далекими морськими пейзажами і видами міста.

Проте найцікавішим елементом конструкції, яка буде побудована з надміцного "розумного" скла та металевої основи, стане її підводна частина. У ній будуть розміщені розкішна спальня і ванна з джакузі. Всі стіни цих кімнат планується спорудити зі скла, що дозволить господарям і гостям спостерігати поблизу за життям підводного світу. При цьому для підвищення інтересу розробники проекту помістять поблизу с віллами штучні коралові плантації. Цей фактор є другою важливою причиною, по якій багаті жителі Дубая вже сьогодні вкладають кошти в проект. Справа в тому, що таким способом місцева влада планує зберегти цілий ряд зникаючих видів мешканців коралових рифів, включаючи морського коника.

Ще одна важлива причина такої популярності полягає, природно, в турботі про власне здоров'я. Розкішний відпочинок посеред морських просторів стане солідним вкладенням у вирішення екологічної проблеми для самих себе. При цьому цілком імовірно, що доступність таких технологій вже через кілька років стане набагато більш широкою.

Закрити
Поділитися: