м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

У сучасному будівництві спостерігається тенденція активного впровадження в експлуатацію нових технологій і матеріалів, які за своїми властивостями перевершують традиційні аналоги. Не стали винятком і вхідні конструкції, у сфері яких все більший пріоритет займають системи з використанням теплого і холодного алюмінієвого профілю. На сьогоднішній день частка дверей з алюмінію на ринку вхідних і міжкімнатних дверей все більше збільшується. Особливо це помітно у сфері комерційного будівництва, де цей показник збільшується неймовірними темпами. У чому ж полягають переваги алюмінієвих дверей над аналогами з таких матеріалів, як дерево або пластик? Постараємося дати відповідь на це питання.


двері з алюмінію
розсувні двері панорамні
двері вхідні
двері скляні
двері міжкімнатні розсувні
кутові двері
алюмінієві двері на лоджію
величезні розсувні двері

Властивості і застосування алюмінієвих дверей

На сьогоднішній день існує безліч різновидів алюмінієвих дверей. Тому вони знаходять саме широке застосування. Їх можна встановлювати, як для поділу між окремими кімнатами всередині приміщення, так і для використання в якості вхідних конструкцій. При цьому алюмінієвий каркас може бути заповнений практично будь-яким доступним матеріалом, починаючи з ДСП будь-якого кольору, і закінчуючи склом різних типів. Крім того, на скло можна наклеїти кольорову плівку, а також використовувати ударне гравіювання для нанесення оригінальних малюнків або логотипів.

Найважливішим критерієм, що визначає популярність алюмінієвих дверей, є бездоганні властивості цього матеріалу. Саме вони сприяють максимальної надійності виробів, зручності їх експлуатації, а також порівняно невисокій собівартості їх виготовлення і монтажу. Перелічимо найбільш значимі з цих властивостей:

  • Висока міцність. Завдяки цим показником двері з алюмінію не мають аналогів при установці в місцях громадського користування. Торгові зали, офісні будівлі, розважальні та спортивні комплекси, а також зали очікування громадського транспорту - це ті об'єкти, для яких алюмінієві двері стануть справжньою знахідкою.
  • Максимальна стійкість до зовнішніх кліматичних впливів. Алюміній повністю інертний до вологи, ультрафіолету, низьких і високих температур, а також не є сприятливим середовищем для розвитку грибкових спор. Тому вхідні двері з алюмінію можуть встановлюватися практично в будь-яких регіонах, незалежно від умов місцевого клімату.
  • Екологічна безпека матеріалу. За даним показником алюміній і його сплави, використовувані при виготовленні дверей, відповідають найвищим стандартам. Тут слід підкреслити, що для забезпечення безпеки алюмінієвих дверей по відношенню до людського здоров'я та довкілля, рекомендується звертатися до послуг з їх виготовлення та встановлення в компетентні джерела, що мають хорошу репутацію і достатній досвід роботи. Тільки таким способом можна отримати по-справжньому якісний виріб без шкідливих домішок і добавок.

Окремо слід підкреслити, що двері з алюмінію досить невибагливі у догляді, і при коректної експлуатації вони не зажадають ремонту протягом тривалого періоду.

Закрити
Поділитися: