м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Стрімко розвинутий технічний прогрес дозволяє втілити в життя ідеї, які ще кілька років тому здавалися фантастичними і нездійсненними. Одним з яскравих прикладів такого втілення стала унікальна продукція італійського дизайнерського дому Сантаброджіо Мілано (Santambrogio Milano).

В кінці 2012 року провідний архітектор цієї компанії Карло Сантаброджіо і його помічник, дизайнер Енніо Ариозо, представили публіці унікальний проект прозорого котеджу, виготовленого з кришталево чистого скла. Оригінальність цієї архітектурної споруди полягає в тому, що всі її компоненти за винятком статі виконані тільки з надміцного і безпечного скла.

Ідея італійських фахівців досить швидко отримала визнання світової громадськості, і на сьогоднішній день скляні котеджі користуються попитом у всьому світі. Чим привабливі такі споруди, і в чому полягають їх особливості? Постараємося відповісти на ці питання.

Котедж зі скла: особливості конструкції і її концепція


будинок зі скла
скляний будинок - зимовий варіант
скляний будинок з алюмінієвого профілю
будинок зі скла - вид зсередини

Сьогодні компанія Сантаброджіо Мілано пропонує своїм клієнтам два різновиди скляних котеджів. Перша з них призначена для спорудження на морському узбережжі, а друга - в лісопарковій зоні. Обидва варіанти виконані зі скла підвищеної прозорості та міцності. Причому з цього матеріалу виготовлені не тільки стіни і дах котеджу, але також всі його внутрішні конструкції (сходи, міжкімнатні перегородки, арки), меблі та аксесуари.

Однак головною відмінною рисою скляних котеджів є унікальні властивості скла. Для своїх споруд італійська компанія використовує запатентоване скло Privalite, яке дозволяє вирішити найважливіше завдання. Одним легким кліком на спеціальному пульті управління котедж перетворюється з прозорого в матовий. Таким чином, в ньому поєднується концепція злиття з первозданною природою, а також дотримання особистих інтересів мешканців цієї унікальної споруди.

Після презентації своїх скляних котеджів їх розробники зустріли масу питань, що стосуються надійності і міцності таких споруд. Проте всім, хто сумнівався в цих параметрах, було надано цілком розумну відповідь. Безумовно, жоден матеріал не залишатиметься міцним, якщо його навмисне деформувати. Тому не слід кидати каміння в скляні стіни, щоб переконатися в їх надійності.


будинок зі скла - літній варіант
скляний будинок
проект скляного будинку

Що ж стосується природних несприятливих умов, то тут скло Privalite демонструє найвищі показники. Дощ, вітер, температурні перепади та інші явища, які здатні викликати які-небудь ушкодження в інших матеріалів, є повністю безпечними для скляних котеджів Сантаброджіо Мілано. Більш того, даний матеріал може бути оцінений максимальним балом з точки зору його безпеки для людського здоров'я та довкілля.

Таким чином, скляні котеджі італійської компанії є практично бездоганними в усіх відношеннях архітектурними спорудами.

Закрити
Поділитися: