м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Одним з ключових компонентів комерційного та житлового будівництва є різні перегородки. Вони з давніх часів використовуються для розмежування житлового простору, або поділу робочих місць у тих випадках, коли мова йде про офісні приміщення. Існують різні види перегородок, які класифікуються за різними ознаками. Розглянемо основні з них, зупиняючись на найбільш цікавих категоріях, що користуються підвищеним попитом при сучасному оформленні дизайну інтер'єру.

Класифікація перегородок за способом монтажу і матеріалами

За даним показником розрізняють стаціонарні та мобільні перегородки. Якщо говорити про першої категорії, то тут можна додатково визначити такі категорії як:

  • "глухі" перегородки, що споруджуються за подібними до звичайних стін;
  • розсувні перегородки, одночасно виконують функції вхідних систем;
  • каркасні перегородки, які відрізняються від стаціонарних можливістю демонтажу з повторною збіркою.

Ідеї для перегородок:

перегородки зі скла
перегородка
офісні перегородки
інтер'єрна перегородка
скляна перегордка
оригінальні перегородки
перегородки в офіс
перегородки в ресторан
офісні перегородки
перегородка дизайнерська
перегородки зі скла
решетчатые перегородки
дизайнерська перегородка

Найпопулярнішими на сьогоднішній день є саме перегородки каркасного типу, так як вони дозволяють максимально скоротити витрати при проведенні різних ремонтних і реставраційних робіт. При цьому тут особливе місце займають конструкції при спорудженні каркаса яких використовується алюміній. Властивості цього матеріалу забезпечують максимальну надійність таких перегородок, а також відкривають найширші можливості перед дизайнерами для реалізації оригінальних ідей. Не менш перспективними є також мобільні перегородки, для спорудження яких використано алюміній. Легкі переносні конструкції цього класу служать відмінним пристосуванням для забезпечення комфорту на робочих місцях в офісах, колл-центрах та інших об'єктах, на яких персоналу одночасно потрібно усамітнення і можливість спілкування.

Ще одна класифікація перегородок визначає різні категорії за матеріалом, з якого вони виготовлені. Якщо говорити про стаціонарні конструкції, то тут можливе використання цегли або гіпсокартону. Що ж стосується мобільних перегородок, то для їх спорудження часто застосовується легкий пластик. Однак на сьогоднішній день найпопулярнішим і універсальним матеріалом є скло. Причому сучасні скляні перегородки характеризуються високою міцністю, надійністю, декоративністю і екологічною безпекою. При цьому даний перелік характеристик є далеко не повним. Сучасні технології виготовлення скла дозволяють досягати найнесподіваніших показників, серед яких є навіть енергозбереження.

Особливим попитом у сьогоднішньому комерційному і цивільному будівництві користуються скляні перегородки, що поєднуються з алюмінієвим профілем. За своїми фізико-технічним і декоративним показниками вони практично не мають аналогів на ринку. Причому якщо ще кілька років тому застосування таких конструкцій обмежувалося комерційними об'єктами, то сьогодні їх можна успішно замовити і для цивільного житлового будівництва.

Закрити
Поділитися: