м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

Суммит Хатх, один з кращих архітекторів, що представляють Studio Us Design в Нью-Делі, представив громадськості абсолютно незвичайний проект "спортивного" клубу. Його оригінальність полягає в тому, що замість класичного італійського мрамуру, дерев'яних панелей, лінолеуму та інших традиційних компонентів сучасного ремонту, для оформлення інтер'єру дизайнер використав поєднання спеціального безпечного скла і презентабельного спортивного інвентарю.

Слід зазначити, що ідея отримала неймовірний успіх. Спортклуб Сумая, названий по імені його господині, відомого персонального тренера і експерта в області фітнеса, Сумая Далма, виконаний в оригінальному індустріальному стилі. Він кожним своїм елементом, як би, спонукає присутніх до активності і занять спортом. Це справжнє свято різних коридорів, поворотів і вигинів, які прикрашені масою дзеркал. Їх розстановка виконана таким чином, що вони одночасно забезпечують максимальний просторовий огляд і, в той же час, дозволяють зберегти особистий простір спортсменів в тих місцях, де це необхідно.


спорт клуб
скляні двері
дзеркальний інтер'єр
спортивний клуб
скляні перегородки
тренажерний зал

Будівля займає площу в 1800 кв. футів і складається з двох поверхів. Тут присутній загальний спортивний зал, кілька індивідуальних студій для занять, чоловіча та жіноча душові, невеликий бар, а також затишний офіс тренера. Крім того, на другому поверсі розташувалося кілька кімнат для проведення консультацій. До них можна дістатися за оригінальними сходами, які виконані в індустріальному стилі з металевих листів. Уздовж неї на певній відстані розташовані вертикально встановлені сталеві прути, які виконують функцію поручнів. Практично всі стіни виконані в брудно-сірому "цементному" тоні промислових підприємств, що максимально відповідає стилю.

Як підкреслив архітектор, Сумайи Далмия виявилася дуже зручним замовником, давши дизайнеру повну необмежену свободу фантазії. Тому використавши безпосередні предмети з спортивного обладнання, гру віддзеркалень і металізовану основу індустріального стилю, автор створив неперевершений витвір архітектурного мистецтва.

Закрити
Поділитися: