м. Київ, бул. Кольцова, 14К
+38 (063) 700-08-08
Продукція

В останні роки все більшою популярністю користується технологія безрамного скління, подарована світу кілька років тому фінськими розробниками. Ця система, монтаж якої в Києві пропонує компанія Вавілон.укр, володіє цілим рядом переваг і заслуговує найвищих оцінок. Розглянемо, що являє собою безрамне скління, а також, які переваги має цей метод облаштування балконів і терас.

Пристрій безрамного скління

За своєю суттю безрамне скління являє собою систему з двох алюмінієвих профілів. Один з них кріпиться до підлоги, інший - до стелі. У них закріплюються листи спеціального безпечного скла, товщина яких може становити від 6 до 10 мм. Ці листи можуть переміщатися за допомогою спеціальних роликів, дозволяючи відкривати і закривати стулки. При цьому між полотнами скла залишається мінімальний проміжок, який практично не впливає на температуру повітря в закритому приміщенні. Окремо також слід підкреслити, що в цілях безпеки користування всі кромки листів скла ретельно відполіровані. Таким чином, вони не можуть викликати порізів.


Застосування безрамного скління

фурнітура для безрамного скління
перегородки безрамні
душові кабіни
безрамне скління в басейні
перегородки в офіс

Унікальні можливості даної системи дозволяють зробити такі конструкції, при яких стулки будуть відкриватися усередину, назовні, або ж в обидві сторони. Це дозволяє оптимальним чином використовувати простір балконів і терас. Одночасно, такий пристрій дозволяє забезпечити якісне провітрювання, що створює сприятливий мікроклімат на балконі або терасі.

Переваги та недоліки безрамного скління

Різноманітні експертні оцінки вказують на те, що технологія безрамного скління володіє цілим рядом важливих переваг. При цьому також вказано на недоліки, які в основному носять умовний характер. Відзначимо, в першу чергу, саме їх з метою можливості подальшого порівняння негативних властивостей технології з її позитивними рисами. Отже, основними недоліками безрамного скління є наступні:

  • Наявність проміжків між склом, які створюють певні проблеми з підтриманням температурного режиму в зимовий період. Тим не менше, ці ж проміжки забезпечують вентиляцію, а полімерні ущільнювачі захищають приміщення від пилових частинок і комах.
  • Максимальний огляд приміщення зовні, що не завжди зручно, якщо квартира розташована на нижніх поверхах. Ця проблема легко усувається шляхом тонування скла.
  • Низький ступінь звукоізоляції, яка негативно позначається на створенні комфортної і затишної обстановки.
  • Порівняно висока вартість, яка може бути не по кишені всім бажаючим.

Ці порівняно незначні проблеми повністю перекриваються і компенсуються такими важливими перевагами безрамного скління, як:

  • Максимальний огляд, який при вмілому виконанні скління може бути ще й панорамним.
  • Можливість скоротити витрати на електричному освітленні за рахунок надходить в повному обсязі денного світла.
  • Зручність і простота догляду, не вимагає особливих зусиль.
  • Естетичний вигляд зовні.
  • Безпека скла, яке є досить міцнимм. При цьому навіть, якщо таке скло буде розбите, воно буде подрібнене не на гострі шматочки, а на кубики, які не викликають небезпеки порізів.

Як бачимо, безрамне скління має масу переваг, які неодмінно проявляться в максимальному ступені, якщо монтаж конструкції буде здійснено професіоналами своєї справи. Компанія Вавілон.укр має достатній досвід у виготовленні і монтажі таких систем, і замовлення безрамного скління саме у нас забезпечить для вас максимальну якість.

Закрити
Поділитися: